10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCaz șocant: Un băiat a fost trântit la pământ de tatăl unui alt copil

Caz șocant: Un băiat a fost trântit la pământ de tatăl unui alt copil

Un copil de 13 ani a ajuns la spital, după ce a fost agresat de tatăl unui alt copil cu care s-a luat la bătaie. Scena șocantă a avut loc într-un parc din Hunedoara. Bărbatul a fost filmat în timp ce îl trântește la pământ pe băiat, iar apoi își lovește și propriul copil. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

IPJ Hunedoara susține că fiul bărbatului s-a certat cu un copil în spatele blocului. Din acest motiv, bărbatul și-a ieșit din fire și l-a agresat pe colegul de joacă al fiului său. S-a dus la acesta în timp ce se dădea în leagăn și l-a trântit la pământ.

Scena șocantă a fost filmată de un martor. În imagini se vede cum băiatul rămâne întins pe jos, în timp ce bărbatul se îndepărtează și începe să lovească un alt copil, pe fiul său.

„În jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn, doi minori s-au certat, iar la scurt timp, tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor, l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, au mai transmis autoritățile. În urma agresiunii a fost nevoie de intervenția ambulanței. Băiatul a fost dus la Spitalul Municipal din Deva, unde a primit îngrijiri.

Citește și: Începerea școlii. Cine are voie să nu poarte mască de protecție


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS