21.6 C
Craiova
vineri, 20 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul care și-a trântit nepotul de pământ în Hunedoara a fost arestat

Bărbatul care și-a trântit nepotul de pământ în Hunedoara a fost arestat

Individul care a șocat prin modul sălbatic în care a curmat o ceartă între fiul său vitreg de 7 ani și nepotul de 13 ani a fost arestat.

În funcție de ce se întâmplă în spital cu băiatul căruia i-a fracturat osul occipital, fapta agresorului poate fi încadrată chiar la tentativă de omor.

Deocamdată, copilul este ținut sub observație, pentru că există oricând riscul apariției unui hematom.

Hai că vine taică-tu cu mă-ta la mine…vino aici!”.

Este momentul în care tatăl furios îl ia pe sus pe băiatul de 13 ani și îl aruncă, cu toată forța, spre pământ. Imediat după, se repede și asupra propriului copil în vârstă de 7 ani, pe care îl trântește brutal.

Care este starea copilului

“Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Potrivit acestuia, băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie Pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Agresorul copilului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut şi trimis, în cursul nopţii, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. 

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că băiatul de 13 ani este nepot al agresorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Universitatea Craiova – Farul 4-1 / Alb-albaştrii s-au revigorat...

Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Ligii 1 cu o...

ȘTIRI GdS