15.8 C
Craiova
miercuri, 20 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentJean de la Craiova şi Gabriel Dorobanțu, audiați la DIICOT. Hackerii le-au golit conturile

Jean de la Craiova şi Gabriel Dorobanțu, audiați la DIICOT. Hackerii le-au golit conturile

Cântăreții Gabriel Dorobanțu și Jean de la Craiova și actorul Adrian Nartea sunt audiați la DIICOT după ce au căzut victimă unor fraude informatice.

Mai multe persoane sunt suspectate că au spart conturile bancare și cele de pe rețelele de socializare ale mai multor vedete, folosindu-se de numele acestora pentru a solicita transferuri de bani. DIICOT a efectuat mai multe percheziţii pentru a destructura gruparea infracțională.

Mai multe vedete, între care Jean de la Craiova, Gabriel Dorobanțu, actorul din Vlad – Adrian Nartea, una dintre surorile de la Bambi, au fost victime ale noii metode de înșelăciune și au rămas fără bani pe carduri. Păgubiții vor ajunge joi la DIICOT pentru audieri.

Mai multe persoane bănuite de escrocherii au fost și ele audiate și sunt cercetate pentru mai multe ilegalitãți, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Gruparea infracțională a reușit să le cloneze numerele de telefon, conturile bancare, dar și cele de socializare, de pe care cereau anumite favoruri de la cunoscuții lor. Escrocii au păgubit peste 50 de persoane, iar prejudiciul se ridică la mai mult de 100.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Hadbaliştii Universităţii Craiova merg să facă un meci bun...

Handbaliştii de la Universitatea Craiova au surprins neplăcut săptămâna...

ȘTIRI GdS