20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRecompensă de 1.000.000 de dolari pentru prinderea unui român

Recompensă de 1.000.000 de dolari pentru prinderea unui român

Detectivii de la Departamentul Omucidere ai Poliției din Anaheim au anunțat că se oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru Florin Raducanu, de 37 de ani, care este suspectat că l-a împușcat weekendul trecut pe Aurel Trandafir, de 42 de ani, potrivit www.anaheim.net.

Răducanu și Trandafir au fost în vizită în România și s-au întors în Statele Unite în ianuarie. Duminică, 24 ianuarie 2021, în jurul orei 19:37, ofițerii Departamentului de Poliție din Anaheim au fost anunțați că a avut loc un atac cu armă de foc la Abby’s Anaheimer Inn, situat la 1201 W. Katella Avenue. La sosire, ofițerii l-au localizat pe Trandafir care avea cel puțin o rană prin împușcare.

Trandafir a fost transportat la un spital local unde a murit din cauza rănilor sale. La momentul împușcării, Trandafir era căutat de oficialii români pentru jaf.

Detectivii cer asistență cetățenilor în localizarea lui Răducanu. Autovehiculul folosit de Răducanu pentru a scăpa de la locul crimei a fost recuperat. Răducanu este considerat armat și periculos și se știe că folosește numeroase pseudonime.

Dacă îl vedeți pe Raducanu, vă rugăm să sunați la 911. Detectivii cer oricui are informații cu privire la locul unde se află Raducanu să îi sune direct la 714-321-3669 sau să sune la Orange County Crime Stoppers la 1-855-TIP-OCCS. OC Crime Stoppers oferă recompense pentru sfaturi care duc la arestarea suspecților.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS