5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți / Amenzi pentru un majorat cu... șase persoane

Mehedinți / Amenzi pentru un majorat cu… șase persoane

Amenzi pentru un majorat cu… șase persoane. O petrecere cu 14 persoane a fost oprită, sâmbătă seară, de polițiștii din Mehedinți. Aceștia nu au iertat nici un majorat care avea loc în același local, cu doar șase persoane. S-a întâmplat în localitatea Brebina.

Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 30 ianuarie, ora 17.00, poliţişti din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în interiorul unui local public, din localitatea Brebina, sunt organizate două evenimente private. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care în urma verificărilor efectuate au identificat 14 persoane ce participau la o petrecere vânătorească și 6 persoane care participau la un majorat.

Poliţiştii nu au iertat pe nimeni și au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoarea de 39.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020. „Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise. Recomandăm tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!“, se mai arată în comunicatul IPJ Mehedinți.

Polițiștii din Mehedinți au mai aplicat alte 57 de sancțiuni, în valoare de 40.000 de lei

De altfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

„În cadrul acestor acțiuni au fost derulate activități de verificare atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 850 de persoane și controlate peste 20 de societăți comerciale. Au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 40.000 de lei“, a mai anunțat IPJ Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS