11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCondamnări cu executare într-un scandal cu săbii şi împuşcături între două familii de romi

Condamnări cu executare într-un scandal cu săbii şi împuşcături între două familii de romi

Polițiștii gorjeni au pus joi în executare două mandate cu executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbați implicați în urmă cu aproape patru ani într-un scandal cu săbii și împușcături la Târgu Jiu.

Scandalul a avut în luna iulie 2016, în cartierul Pandurașul din municipiu.

Două familii s-ar fi certat pe o sumă de bani. Au fost scoase săbiile, iar unul dintre participanții la scandal la scos un pistol și a tras într-o femeie. Aceasta a avut nevoie de spitalizare și de o intervenție chirurgicală.

Doi dintre participanții la conflictul dintre cele două familii s-au ales cu închisoare cu executare. Este vorba de 6 ani și 5 luni, respectiv 8 ani și 6 luni.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgu Jiu, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe numele căruia Tribunalul Gorj a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 6 ani și 5 luni, pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă letală, fără drept, tentativă de omor și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, fiind urmărit la nivel național.

De asemenea, polițiștii au mai pus în executare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, de 8 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă letală, fără drept, pe numele unui alt bărbat, de 49 de ani, din Târgu Jiu.

Ambii au fost încarcerați, de polițiști, în Penitenciarul Târgu Jiu”, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS