20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAproximativ 3.200 de pachete cu ţigări, ascunse în plafonul unei autoutilitare

Aproximativ 3.200 de pachete cu ţigări, ascunse în plafonul unei autoutilitare

-

Poliţiştii de frontieră din Borș au descoperit, ascunse în plafonul unei autoutilitare condusă de un bărbat cu dublă cetățenie română şi R. Moldova, aproximativ 3.200 de pachete de ţigări, pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 44 ani, la volanul unei autoutilitare.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănuntit asupra mijlocului de transport în urma căruia au descoperit ascunsă, într-un spaţiu special amenajat din placaj pe toată suprafața plafonului compartimentului marfă, cantitatea de 3.199 de pachete de ţigări, pentru care persoana în cauză nu avea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 34.200 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, la finalizarea cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS