24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTir plin cu bere, răsturnat pe Centura de Nord

Tir plin cu bere, răsturnat pe Centura de Nord

Șoferul unui tir încărcat cu bere și-a ”pierdut” remorca pe Centura de Nord a municipiului Craiova. Polițiștii doljeni au stabilit că, din cauza unei defecțiuni, remorca tirului s-a desprins și s-a răsturnat în afara șoselei.

Potrivit polițiștilor doljeni, accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

”Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați, astăzi, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 F.

Politiștii ajunși la fata locului au stabilit că in evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu auto cu semiremorcă, condus de un barbat de 55 de ani, din comuna Mălureni, județul Argeș, pe DN66 F, în direcția Filiași catre Craiova.
De asemenea, polițiștii au stabilit că din cauza unor defectiuni la sistemul de cuplare al semiremorcii, aceasta s-a desprins și a părăsit partea carosabilă către dreapta unde s-a rasturnat. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale”, au explicat oamenii legii.

Aceștia din urmă mai spun că șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul de 55 de ani a fost sanctionat contraventional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS