10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat a fost reţinut după ce şi-a dat afară din casă soţia şi copilul

Un bărbat a fost reţinut după ce şi-a dat afară din casă soţia şi copilul

Un bărbat de 49 ani a fost reţinut în Dâmbovița de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere. Acesta şi-a dat afară din casă soţia şi copilul minor, informează, joi, IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

„La data de 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că a fost alungată din locuinţă, împreună cu copilul, de către concubinul său. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. La poarta locuinţei au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloşari, şi copilul ei, un minor de 6 ani. Totodată, poliţiştii au procedat la identificarea şi imobilizarea bărbatului reclamat, de 49 de ani. Acesta, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vătămată. De asemenea, ar fi incendiat și uşa de acces în locuinţă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu pe numele celui în cauză

Pe numele celui în cauză, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu. Prin intermediul acestuia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puţin de 100 metri.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

„În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa”, informează IPJ Dâmboviţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS