1.7 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Craiova: Reținuți pentru furt calificat. Prejudiciul este de 475.000 de lei

Craiova: Reținuți pentru furt calificat. Prejudiciul este de 475.000 de lei

-

Reţinuţi de poliţişti pentru pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ de 475.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Secției 3 Craiova au reținut, ieri, pentru 24 de ore doi bărbaţi, unul de 32 de ani, din București, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat şi cel de-al doilea de 31 de ani, din Măgurele, judeţul Ilfov, bănuit de comiterea  infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Ieri, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova cu sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.P.M.B – Secția 13 Poliție și I.P.J. Ilfov – Poliţia Oraşului Măgurele şi suportul tehnic al lucrătorilor din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Criminalistic, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de  furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Bărbaţii au fost depistaţi la domiciliu şi conduşi la sediul secţiei pentru cercetări.

Din cercetările efectuate, cei în cauză, în ziua de 13 iulie 2019, ar fi sustras cantitatea de 2,2 kg bijuterii din aur, din incinta unui magazin amplasat într-un centru comercial din Craiova, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 475.000 de lei, care fost recuperat de poliţişti și restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și U.T.A.I. Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea,...

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea este de negăsit.

ȘTIRI GdS

Andrei Ivan: „Am fost puțin obosiți după meciul din...

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, s-a bucurat pentru victoria „scurtă“ cu FC Botoșani, la care a contribuit cu un assist. El explicat că în...

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea,...

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea este de negăsit.

Alexandru Mateiu, de 7 ani la Știința! „Sper să...

Alexandru Mateiu a sărbătorit astăzi 7 ani de când îmbracă tricoul alb-albastru. El nu a marcat în meciul cu FC Botoșani, dar a fost...

Ștefan Baiaram, după primul gol în Liga 1: „Aștept...

Juniorul Ștefan Baiaram (18 ani) i-a adus victoria Universității Craiova în meciul susținut astăzi, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. La...

Ouzounidis l-a „citit“ pe Croitoru. Vezi care a fost...

Universitatea Craiova și-a adjudecat victoria în fața formației FC Botoșani cu 1-0, sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în etapa a 26-a din Liga 1....

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane...

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane în 24 de ore.