10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reținuți pentru furt calificat. Prejudiciul este de 475.000 de lei

Craiova: Reținuți pentru furt calificat. Prejudiciul este de 475.000 de lei

-

Reţinuţi de poliţişti pentru pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ de 475.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Secției 3 Craiova au reținut, ieri, pentru 24 de ore doi bărbaţi, unul de 32 de ani, din București, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat şi cel de-al doilea de 31 de ani, din Măgurele, judeţul Ilfov, bănuit de comiterea  infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Ieri, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova cu sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.P.M.B – Secția 13 Poliție și I.P.J. Ilfov – Poliţia Oraşului Măgurele şi suportul tehnic al lucrătorilor din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciul Criminalistic, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de  furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Bărbaţii au fost depistaţi la domiciliu şi conduşi la sediul secţiei pentru cercetări.

Din cercetările efectuate, cei în cauză, în ziua de 13 iulie 2019, ar fi sustras cantitatea de 2,2 kg bijuterii din aur, din incinta unui magazin amplasat într-un centru comercial din Craiova, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 475.000 de lei, care fost recuperat de poliţişti și restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale și U.T.A.I. Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS