3.5 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment 11 percheziții la domiciliile unor membrii unei grupări bănuite de furt calificat

11 percheziții la domiciliile unor membrii unei grupări bănuite de furt calificat

-

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au efectuat 11 percheziții, la domiciliile mai multor persoane, membrii ai unei grupări bănuite de furt calificat.

Perchezițiile au fost desfășurate în județul Ilfov(10) și în București (1).

În fapt, în noaptea de 21/22 septembrie 2020, mai multe persoane ar fi pătruns în depozitul unei societăți comerciale din localitatea Corbeanca, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri tip smartwatch și căști wireless, prejudiciul reclamat de persoana vătămată fiind de aproximativ 877.720 de euro.

În urma perchezițiilor, 7 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție a Județului Ilfov, pentru cercetări.

Au fost ridicate mai multe înscrisuri și 2 autoturisme, acestea fiind indisponibilizate, pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, cele 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate, în cursul zilei de astăzi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, cu propuneri legale.

În prezent, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, care a produs consecințe deosebit de grave, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, Serviciul Criminalistic Ilfov, forțe operative de la subunitățile teritoriale de poliție, din Ilfov, precum și jandarmi din Ilfov.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ouzounidis l-a „citit“ pe Croitoru. Vezi care a fost...

Universitatea Craiova și-a adjudecat victoria în fața formației FC...

ȘTIRI GdS

Ouzounidis l-a „citit“ pe Croitoru. Vezi care a fost...

Universitatea Craiova și-a adjudecat victoria în fața formației FC Botoșani cu 1-0, sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în etapa a 26-a din Liga 1....

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane...

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane în 24 de ore.

„U“ Craiova – FC Botoșani 1-0. E bine „leilor”,...

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, s-a impus la limită, scor 1-0, în partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. Meciul...

Încă trei decese din cauza coronavirusului în județul Gorj

Încă trei decese din cauza coronavirusului în județul Gorj.

Ce spune premierul Florin Cîțu despre o creștere a...

Premierul Florin Cîțu susține că nu vor crește taxele și nici nu vor fi introduse altele noi.