22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Șofer prins în flagrant în timp ce dădea mită

Dolj: Șofer prins în flagrant în timp ce dădea mită

Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dolj, sub coordonarea procurorului specializat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au prins în flagrant, ieri, un conducător auto, în timp ce oferea 500 de lei și 50 de euro, mită, unui agent de poliție din Dăbuleni.

Ca urmare a oferirii banilor cu titlu de mită, polițistul a formulat un denunț la D.G.A. – S.J.A. Dolj, care a înaintat, de îndată, sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Conducătorul auto i-a oferit bani agentului de poliție în legătură cu neîndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu, în ceea ce privește sancționarea transportului de materiale lemnoase, neînsoțite de documente, și a circulației pe drumurile publice fără a avea încheiată asigurare obligatorie de răspundere civilă auto. Față de cele constatate, în această situație, polițistul urma să dispună sancțiune contravențională, confiscarea materialului lemnos și reținerea plăcuțelor de înmatriculare.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus, astăzi, reținerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să dispună cu privire la măsurile preventive ce vor fi luate în cauză.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregului probatoriu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS