1.2 C
Craiova
marți, 12 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Olt: Dezmembra mașini și s-a trezit cu poliția în curte

Olt: Dezmembra mașini și s-a trezit cu poliția în curte

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt, au acţionat, ieri, pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comertului cu piese auto ” second-hand” , în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național, sub coordonarea Poliției Române .

Astfel, în urma activităţilor desfășurate, pe raza comunei Ipotești, județul Olt, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 ani, din localitate, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal.

Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România.

Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Olt .

Toate autoturismele identificate au fost indisponibilizate de către polițiști.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „evaziune fiscală ” și „exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Judecați pentru fraudarea APIA

Procurorii DNA din Craiova au dispus trimiterea în judecată a două persoane fizice acuzate că au obținut fraudulos de la APIA suma de 377.000 de lei. În același dosar a fost trimisă în judecată și o societate comercială.

ȘTIRI GdS

Judecați pentru fraudarea APIA

Procurorii DNA din Craiova au dispus trimiterea în judecată a două persoane fizice acuzate că au obținut fraudulos de la APIA suma de 377.000 de lei. În același dosar a fost trimisă în judecată și o societate comercială.

Casă de pe strada Râului, avariată a treia oară...

Un tânăr de 27 de ani, din Moțăței, este acuzat că, deși nu are permis, a furat o mașină și a plecat la plimbare prin Craiova. A reușit să ajungă până pe strada Râului, unde a pierdut controlul direcției și a intrat într-un imobil. Este vorba de o casă de la intersecția cu strada Bucovăț, avariată în mai multe rânduri de autoturisme scăpate de sub control.

Autorul atacului din Reading, condamnat la închisoare pe viață

Refugiatul libian care a ucis trei bărbați și a rănit alți trei cu cuțitul într-un atac din luna iunie a anului trecut a fost confdamnat...

Prinşi că au încercat să aducă 2 kilograme de...

DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov anunţă, luni, reţinerea a patru inculpaţi care au încercat să introducă în ţară din Spania 2 kilograme de cocaină...

Olt: Peste 1.800 de persoane vaccinate anti-COVID-19

Peste 1.800 de persoane, angajaţi din unităţi medicale şi centre de îngrijire, au fost vaccinate anti-COVID-19 în judeţul Olt în prima săptămână de la...

Măsuri restrictive în câteva localități din Olt

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a adoptat astăzi Hotărârea nr. 3/11.01.2021 cu privire la introducerea de restricții în vederea combaterii și prevenirii...