9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Polițist înțepat cu un cuțit, în Fața Luncii

Un polițist a fost înțepat cu un cuțit în mână în urma unui scandal între două familii care locuiesc în cartierul Fața Luncii din Craiova. Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. În urma scandalului, un bărbat a fost lovit în cap și transportat la spital. Bărbatul care l-a înjunghiat pe polițist a fost reținut pentru ultraj.

Incidentul a fost făcut public de Sindicatul Polițiștilor Dolj, pe Facebook.

”Azi, 23.11.2020, orele 12.00, exact în timpul în care se făceau avansările înainte de termen în sala Eugen Sandu de la I.P.J. Dolj, un polițist era ultragiat în Cartierul Fața Luncii din Craiova, pe raza de competență a Secției 6 Poliție. Mai exact, două familii de cetățeni „model”, plătitori de taxe și impozite, niște flori delicate rupte din grădina Soarelui și aruncate din greșeală peste gardul Cartierului Fața Luncii, își disputau supremația pe nămolul mahalalei, având asupra lor furcile, topoarele și săbiile din dotare.

Și pentru că făcuseră un jurământ la biserica din cartier că azi vor tăia un polițist, l-au înțepat „puțin” cu un cuțit în zona mâinii pe colegul nostru Lișu Mihai, din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, care a avut nenorocul ca la un moment dat în viața lui să își dorească să fie polițist. Unul foarte bun!”, au transmis sindicaliștii.

Polițist înțepat cu un cuțit, în timpul scandalului

Reprezentanții IPJ Dolj spun că, în timpul scandalului au fost trase două focuri de avertisment. Un agent de poliție a fost rănit în timp ce încarca să impobilizeze un scandalagiu.

”La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova, care au intervenit pentru restabilirea ordinii și liniștii publice în zona respectivă. Doi polițiști au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale.

De asemenea, un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă”, au precizat oamenii legii.

Foto: Sindicatul Politistilor Dolj

Bătut de mai multe persoane, în propria gospodărie

Polițiștii doljeni au mai precizat că, în timpul altercației, un bărbat a fost lovit în cap de agresori.

”Polițiștii au condus la sediul Secției 6 Poliție nouă bărbați cu vârste între 22 și 56 de ani, din Craiova. S-a stabilit că ar fi fost implicați în eveniment.

Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au mai susținut reprezentanții IPJ Dolj.

Până ieri, nici una dintre persoanele vătămate nu a depus plângere pentru lovire sau violare de domiciliu. În schimb, bărbatul de 31 de ani, care l-a înjunghiat pe polițist, a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS