22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal cu focuri de avertisment într-un cartier craiovean

Scandal cu focuri de avertisment într-un cartier craiovean

Polițiști din cadrul Secției 6 Craiova au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, că la o adresă din localitate au venit mai multe persoane care provoacă scandal.

Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova, care au intervenit pentru restabilirea ordinii și liniștii publice în zona respectivă.

Astfel, doi polițiști au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale.

De asemenea, un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă.

În continuare, polițiștii au identificat și condus la sediul Secției 6 Poliție Craiova nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicați în eveniment.

Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Niciuna dintre persoanele vătămate nu a dorit să depună plângere prealabilă pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe sau violare de domiciliu. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste fapte, dar și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, având în vedere comiterea infracțiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani fiind reținut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în acest caz, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS