16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer în comă alcoolică şi fără permis, arestat după ce s-a răsturnat pe A2

Şofer în comă alcoolică şi fără permis, arestat după ce s-a răsturnat pe A2

Un şofer care s-a răsturnat cu maşina pe A2 a fost arestat preventiv de judecătorii din Lehliu, după ce s-a stabilit că se urcase la volan fără permis şi aproape de comă alcoolică, scrie adevărul.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au reţinut un bărbat care s-a răsturnat, pe A2, cu un autoturism, pe care l-ar fi condus fără a avea acest drept şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din cercetări a reieşit că bărbatul a condus sub influenţa alcoolui şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, trecând prin balizajul ce separă sensurile de mers, după care a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat şi a rămas imobilizat pe banda de decelerare.

N-a avut niciodată permis

Conducătorul autoturismului a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatul fiind 1,16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice. În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieşit că acesta a avut o alcoolemie de 3,15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua – 2,97 mg/l.

În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere. În autoturism se mai aflau trei persoane. Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Balizajul a fost distrus pe o porţiune de aproximativ 50 de metri.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe 18 octombrie, iar ieri, Judecătoria Lehliu-Gară a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS