10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a fost bătută și fugărită cu cuţitul pe stradă de soţ

O femeie a fost bătută și fugărită cu cuţitul pe stradă de soţ

O femeie a fost bătută și amenințată cu cuțitul de soţ, în plină zi, pe străzile din municipiul Botoșani. Acesta a rănit doi oameni care au încercat să ajute femeia, scrie botosaninews.ro.

Sătulă de ieşirile violente ale bărbatului, femeia, de 51 de ani, a depus o plângere la poliție şi a obţinut un ordin de restricţie.

La aflare veștii, bărbatul, de 59 de ani, s-a înfuriat, a luat un cuțit și a plecat să o pedepsească pe femeie. A găsit-o pe stradă şi a început să o ameninţe. De frică, femeia a intrat în scara unui bloc, însă soțul a intrat după ea și a luat-o la bătaie.

A tăiat cu cuţitul şi un ciob de sticlă doi oameni

Un trecător care a văzut scena a încercat să o scape pe femeie, dar agresorul a scos un cuţit şi l-a tăiat pe braţ.

În acel moment, femeia s-a refugiat în biroul unui executor judecatoresc. Soţul acesteia a spart unul din geamuri, apoi a intrat după ea. Ajuns înăuntru, l-a tăiat pe braţ cu un ciob pe unul din angajaţi şi şi-a ameninţat cu moartea soţia şi pe cei prezenţi. Martorii la întâmplare au sunat la 112, la fața locului venind cinci echipaje de poliție.

Bărbatul, care fugise între timp, a fost prins de polițiști în scurt timp. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiuni de violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La începutul săptămânii, o altă femeie din Botoșani, însărcinată și cu trei copii, a fost bătută crunt de soț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS