11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Doi tineri au fost răniți într-un accident de motocicletă

Gorj: Doi tineri au fost răniți într-un accident de motocicletă

Doi tineri care circulau cu o motocicletă au fost răniți, duminică, într-un accident rutier produs în localitatea gorjeană Lelești, lângă Târgu Jiu.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672D Lelești, din direcția Dobrița către DN 67D Lelești, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga. El a intrat în coliziune cu o motocicleta condusă regulamentar de către un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care efectua manevra de depășire regulamentară, având ca pasager o tânără, de 21 de ani, din comuna Runcu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ocupanților motocicletei, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor vehicule au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul pentru tânărul de 30 de ani a fost negativ, iar în cazul conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS