3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentChuck Norris de România: O tânără de 22 ani a bătut două femei, trei agenți de pază și apoi mai mulți polițiști locali și unul național

Chuck Norris de România: O tânără de 22 ani a bătut două femei, trei agenți de pază și apoi mai mulți polițiști locali și unul național

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a provocat un scandal într-un local din Constanţa, agresând mai mulţi agenţi de pază şi poliţişti locali şi unul naţional.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, o femeie în vârstă de 22 de ani se afla într-un local din Constanţa, iar la un moment dat a avut un conflict cu o altă femeie, pe care a tras-o de păr şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

Totodată, a aruncat cu un pahar înspre altă femeie pe care a nimerit-o în cap.

Una dintre femeile bătute a apăsat butonul de panică al localului, iar după sosirea agenților de securitate de la o firmă privată, tânăra l-a mușcat pe unul de antebrațul stâng, iar pe alți doi i-a lovit cu piciorul în cap, respectiv în testicule.

La fața locului au intervenit trei polițiști locali, iar în momentul în care aceștia au încerat să o încătușeze, tânăra a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe una dintre polițiste și a lovit-o, totodată, cu capul în zona pometelui stâng.

În acest caz a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care reușit să o bage într-o dubă pe tânără pentru a fi dusă la sediul Poliției Locale Constanța.

„În timp ce se aflau în interiorul Poliției Locale, aceasta a lovit cu piciorul în mână un polițist de la Poliția Națională. Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe un polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe o altă polițistă locală”, arată procurorii.

Femeia a fost dusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

„În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, tânăra a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe o polițistă de la Poliția Națională. Pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a amenințat toate persoanele, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au precizat procurorii.

Tânăra a fost reținută și apoi arestată preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS