17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr băut şi fără permis, urmărit de poliţişti pe DN 6

Tânăr băut şi fără permis, urmărit de poliţişti pe DN 6

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis pe numele unui tânăr de 19 ani, din Celaru. Oamenii legii susţin că acesta, deşi nu are permis, a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Când au încercat să-l tragă pe dreapta, tânărul a fugit de poliţişti.

Oamenii legii au încecat să oprească autoturismul condus de tânărul de 19 ani duminică, pe DN 6. Acesta a fugit, însă a fost prins pe un drum forestier din apropierea localităţii Cârcea.

„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DN 6, în afara localității Craiova. Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Cel în cauză a oprit autoturismul pe un drum forestier din apropierea localității Cârcea, încercând să fugă, însă a fost prins și imobilizat de polițiști. Acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din Celaru, care nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, au explicat oamenii legii.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii mai susţin că pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS