22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă tinere românce, dispărute în Italia

Două tinere românce, dispărute în Italia

Două tinere românce, stabilite împreună cu familiile lor în Italia, au dispărut la interval de două zile una de alta.

Elena Miruna Nemţeanu, de 17 ani, a dispărut din Grosseto, o localitate din Toscana, pe 8 august. Adolescenta a ieşit din casă fără să o vadă cineva, lăsând uşa deschisă. Nu a luat cu ea nici bani, nici telefonul. Familia fetei trăieşte de aproape 20 de ani în Peninsulă.

Familia se teme că a fost răpită

Părinţii nu îşi explică fuga ei, deoarece nu au avut loc certuri în casă. Ei se tem că cineva ar fi răpit-o. Poliţia l-a audiat şi pe fostul prieten al Mirunei, despre care părinţii ei spun că era exagerat de gelos şi posesiv. Acesta susţine ca nu are nici o legătură cu dispariţia fetei şi nu mai luase legătura cu ea de ceva vreme.

Altă dispariţie, la doar două zile distanţă

Ruxandra Alexandru are 18 ani a fost văzută ultima dată pe 10 august, în Piazza Calvi din oraşul Imperia. Este elevă la Școala de Artă și locuiește în Italia împreună cu familia. Nu este clar dacă tânăra are sau nu telefonul mobil asupra sa. Potrivit presei locale, numărul de telefon este încă apelabil.

Poliţia le caută pe cele două tinere pe tot teritoriul Italiei şi în afara graniţelor. Oricine le vede sau are vreo informaţie este rugat să contacteze imediat autorităţile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS