17.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Dolj: Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut, ieri, pentru 24 de ore 2 tineri de 20 și 24 de ani, ambii din Brădești, sat Răcarii de Sus, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbații ar fi pătruns în noaptea de 19 iunie a.c., într-o magazie amplasată în curtea unei locuinţe din comuna Brădești, ce aparține unei societăți comerciale specializată pe realizarea şi amenajarea de lucrări de canalizare, de unde ar fi sustras mai multe scule şi utilaje electrice.

Cei în cauză imediat după comiterea faptelor, au plecat în străinătate fapt pentru care polițistii au procedat la darea acestora în consemn la frontieră, întrucât se sustrăgeau de la cercetări.

În cursul zilei de ieri, cei în cauză au revenit în țară prin vama Cenad, unde organele de poliție de fontieră s-au sesizat și anunțat polițiștii Oraşului Filiaşi care i-au ridicat pe cei doi tineri și i-au condus la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost în totalitate recuperat de poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Avand în vedere probatoriul administrat, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorjeni amendați pentru nepurtarea măștii

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea...

ȘTIRI GdS

Jandarmii craioveni aleargă pentru copiii cu autism

12 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor participa în perioada 19-20 septembrie la un cros caritabil, în parcul “Nicolae...

Minunea de la Dăbuleni. Autobuze electrice în „patria pepenilor“

Autobuze electrice în „patria pepenilor“. Dăbuleniul va avea în curând transport public local cu autobuze electrice, trei la număr.

Regal de muzică şi artă în Parcul „Nicolae Romanescu”...

Liceul de Arte Marin Sorescu organizează un regal de artă şi muzică în Parcul Romanescu

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj, după 16 ani de mandat. El a condus joi ultima ședința ordinară din actualul legislativ.

Ce „vrăji” mai face ISJ Dolj la conducerea şcolilor

Şcoala Întorsura una dintre unităţile de învăţământ cu director, fără concurs

SpaceX va lansa 60 de sateliți Starlink pe orbită...

SpaceX va lansa joi, 17 septembrie, un lot de 60 de sateliți pe orbită ca parte a „megaconstelației” Starlink, evenimentul putând fi...