6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Dolj: Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut, ieri, pentru 24 de ore 2 tineri de 20 și 24 de ani, ambii din Brădești, sat Răcarii de Sus, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbații ar fi pătruns în noaptea de 19 iunie a.c., într-o magazie amplasată în curtea unei locuinţe din comuna Brădești, ce aparține unei societăți comerciale specializată pe realizarea şi amenajarea de lucrări de canalizare, de unde ar fi sustras mai multe scule şi utilaje electrice.

Cei în cauză imediat după comiterea faptelor, au plecat în străinătate fapt pentru care polițistii au procedat la darea acestora în consemn la frontieră, întrucât se sustrăgeau de la cercetări.

În cursul zilei de ieri, cei în cauză au revenit în țară prin vama Cenad, unde organele de poliție de fontieră s-au sesizat și anunțat polițiștii Oraşului Filiaşi care i-au ridicat pe cei doi tineri și i-au condus la sediul poliției pentru audieri.

Prejudiciul a fost în totalitate recuperat de poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Avand în vedere probatoriul administrat, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS