13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu de vegetație la Periș, lângă București

Incendiu de vegetație la Periș, lângă București

Un incediu de proporții a izbucnit în această dimineaţă în localitatea Periș, situată în apropierea Capitalei. Zece autospeciale de stingere intervin la un incendiu de vegetaţie în Periş, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov. A fost transmis şi mesaj prin RO-ALERT pentru sectorul 1, Periş, Snagov, Corbeanca, Buftea şi Otopeni.

Pompierii ISU au intervenit în zonă cu 10 autospeciale pentru a opri vâlvătaia care a cuprins aproximativ 10 hectare de vegetație din imediata apropiere a localității Periș, potrivit digi24.ro. După primele estimări, în incediu a fost prinsă, de asemenea, și o fermă de porci. Intervenția pompierilor în zonă este dificilă

Ard circa 10 hectare de teren

Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Periș, anunță ISU Bucureşti – Ilfov.
Mesajul transmis prin RO-ALERT atenționează că fumul este periculos și îndeamnă ca zona sa fie ocolită: „Incendiu de vegetaţie uscată şi alte materiale combustibile, zona Periş, degajări mari de fum/miros înţepător. Ocoliţi zona! Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul on-line ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS