2.5 C
Craiova
vineri, 4 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Bărbați reținuți pentru lovire sau alte violențe

Dolj: Bărbați reținuți pentru lovire sau alte violențe

Polițiști din cadrul Secției 14 Rurală Bârca au reținut pentru 24 de ore, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, toți din comuna Bârca, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în ziua de 7 august, în urma unui conflict spontan, cei 4 bărbaţi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, din comuna Bârca, folosind obiecte contondente.

În urma conflictului, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de ieri, cei 4 bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, după ce iniţial aceştia s-au sustras de la cercetări.

În urma probatoriului adimistrat de polițiști, cei 4 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ...

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ o notă telefonică scrisă cu pixul

ISJ Dolj cumpără laptop-uri de 436.000 de euro

ISJ Dolj cumpără laptop-uri de 436.000 de euro

Craiovean judecat pentru ultraj, ținut în arest la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, ieri, să menţină măsura arestului la domiciliu faţă de un craiovean acuzat că a condus fără permis şi a lovit cu mașina un polițist care încerca să-l tragă pe dreapta. Fapta a fost comisă de inculpat în ianuarie 2018, pe când avea 16 ani. Inculpatul a fost arestat preventiv pe 22 ianuarie 2018, iar în iunie, același an, a fost plasat în arest la domiciliu. Măsura preventivă a fost prelungită de instanțe până în prezent.

Șofer acuzat de tentativă de omor, în arest

Instanțele din Craiova au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele unui craiovean de 40 de ani, acuzat de tentativă de omor şi conducere sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost arestat pe 13 iulie, iar de atunci nu a ieșit din arest. Anchetatorii susțin că, pe 12 iulie, inculpatul s-a urcat băut la volan. În timp ce era urmărit de poliţişti, a provocat un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Canalizarea stradală „trece” prin subsolul blocului

Subsolul blocului H4 din cartierul Rovine/foto: Claudiu Tudor

Mai multe persoane au fost grav rănite într-o puternică...

Mai multe persoane au fost grav rănite în urma unei puternice explozii care a avut loc la un depozit din zona portuară...