8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziţii efectuate în Craiova şi Olt la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni

Percheziţii efectuate în Craiova şi Olt la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni

-

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Craiova au efectuat patru percheziţii în Craiova şi una în comuna Osica, judeţul Olt, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni. Acţiunea a avut loc în cursul acestei zile.

La domiciliul unui bărbat de 60 de ani, din Craiova, poliţiştii au găsit un pistol neletal, unsprezece butelii de gaz, o cutie cu proiectile tip bilă, precum şi mai multe obiecte ascuțite-tăietoare și contondente, potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj

Un minor de 14 ani, bănuit că ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Craiova

La o altă adresă din Craiova, oamenii legii au depistat, de asemenea, un minor de 14 ani, din localitate, bănuit că, în perioada 3-5 mai, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă din municipiu. De aici, minorul ar fi sustras bunuri de uz gospodăresc. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 3.000 de lei.

Bărbat bănuit că s-ar fi folosit de datele personale ale unui alt bărbat

În comuna Osica, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 26 de ani, bănuit că s-ar fi folosit de datele personale ale unui alt bărbat, pentru a încheia un contract de prestării servicii cu o companie de telefonie mobilă. Cel în cauză şi-a însuşit, fără drept, un telefon mobil, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

Potrivi sursei citate, de la percheziţii, poliţiştii au ridicat bunurile a căror deţinere este interzisă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente.

La activităţile desfăşurate au mai participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, poliţişti din cadrul IPJ Olt, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS