21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă accidente pe Autostrada Soarelui

Două accidente pe Autostrada Soarelui

Două accidente de circulația, în care au fost implicate șapte autoturisme, au avut loc în acestă dimineață, pe Autostrada Soarelui(A2).

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a transmis că primul accident a avut loc în jurul orei 07, în zona localității Perișoru. Nu ai fost persoane rănite.

”Pe A2 București-Constanța, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localității Perișoru, județul Călărași, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme. Din primele date, nu au fost înregistrate persoane rănite. Traficul este îngreunat în zonă, fiind restricționate banda doi și banda de urgență, formându-se coloană în mișcare de aproximativ 2 kilometri”, a transmis Infotrafic. Circulația rutieră a fost reluată în jurul orei 08.30.

Al doilea accident a avut loc în jurul orei 09, la kilometrul 93. Și în acest caz traficul a avut de suferit.

”Traficul rutier este restricționat pe prima bandă a autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 93, pe sensul către litoral, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași, după ce s-a produs un impact în care au fost implicate 4 autoturisme. Din primele date, o persoană ar fi suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. S-a format coloană de autoturisme de aproximativ 3 kilometri”, au mai precizat polițiștii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS