21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSpitalul Județean de Urgență Galați: Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a crescut

Spitalul Județean de Urgență Galați: Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus a crescut

Numărul cadrelor medicale infectate cu coronavirus de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi a ajuns la 106. În ultimele 24 de ore au fost depistate alte 11 cazuri.

Potrivit primelor informații oferite de Prefectura Județului Galați, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât ca tot personalul medical din unitatea spitalicească să fie testat, într-o perioadă de maximum şapte zile.

„Împreună cu membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă am hotărât ca tot personalul medical din Spitalul Judeţean să fie testat, într-o perioadă de maximum şapte zile. Direcţia de Sănătate Publică a elaborat programul de testare, urmează ca, în perioada următoare, Consiliul Judeţean să identifice şi să aloce banii pentru testarea întregului personal medical din spital”, a declarat prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, de la începutul evoluţiei virusului COVID-19, în judeţ au fost înregistrate 196 de cadre medicale pozitive, dintre care 106 sunt de la Spitalul Judeţean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS