14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal la metrou: Un tânăr a fost încătușat și apoi amendat pentru că nu purta corect masca de protecție

Scandal la metrou: Un tânăr a fost încătușat și apoi amendat pentru că nu purta corect masca de protecție

-

Un scandal a avut loc astăzi la stația de metrou Unirii, după ce un călător care nu avea masca pusă corect a fost luat pe sus de jandarmi. Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Unirii și a fost suprins de un martor, imaginile fiind postate pe Youtube.

În imagini se vede cum jandarmii încearcă să îl imobilizeze pe bărbat, care purta mască doar pe gură. El a început să se zbată și să țipe, în timp ce jandarmii trăgeau de el pentru a-l scoate din metrou. În cele din urmă, tânărul a fost imobilizat de patru jandarmi și scos pe peron, unde a fost încătușat. La întreaga scenă au asistat și doi polițiști.

Purtătoarea de cuvânt al Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, susține că polițiștii și jandarmii care patrulau la metrou l-au văzut pe bărbatul care nu purta corespunzător masca de protecție și că, atunci când i-au cerut să poarte corect masca, bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scările care duc spre metrou și a urcat în trenul care mergea spre stația Tineretului.

„S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistență, devenind recalcitrant cu forțele de ordine, astfel încât a fost încătușat și condus la poliția metroului”, a spus la Digi 24 purtătoarea de cuvân

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS