31.9 C
Craiova
marți, 11 august, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Dolj: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au efectuat, ieri, au efectuat 3 percheziții domiciliare la imobile ce aparţineau unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma activităților desfășurate, la locuința unui bărbat de 46 de ani, din comuna Galicea Mare, polițiștii au identificat o armă neletală, 132 de diaboluri din plumb, reprezentând muniţia armei, 500 de pachete de ţigări fără timbru fiscal românesc, precum şi sumele de 6.200 de lei, 725 euro şi 60 de lire sterline.

Bunurile şi sumele de bani identificate au fost indisponibilizate de poliţişti, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

La activităţi au participat și polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, precum şi luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Candidatura lui Aurelian Ovidiu Flori la funcția de primar...

Judecătoria Craiova a admis contestaţia depusă de...

ȘTIRI GdS

Candidatura lui Aurelian Ovidiu Flori la funcția de primar...

Judecătoria Craiova a admis contestaţia depusă de PNL Dolj şi a respins dosarul de candidatură al lui Aurelian Ovidiu Flori la funcţia...
00:00:52

Cel mai mare laborator de cocaină din Olanda, descoperit...

Poliţia olandeză a anunţat marţi că a descoperit cel mai mare laborator de cocaină găsit vreodată în ţară, relatează dpa.
00:00:52

Cel mai mare laborator de cocaină din Olanda, descoperit...

Poliţia olandeză a anunţat marţi că a descoperit cel mai mare laborator de cocaină găsit vreodată în ţară. Laboratorul, descoperit într-un grajd...

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri...

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale.
00:01:15

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou, după o pauză de un an, autoritățile avertizând locuitorii din nordul Sumatrei să rămână...

Bucureştean de 21 de ani, prins la volanul unei...

Bucureştean de 21 de ani, prins la volanul unei maşini furate din Craiova.