6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentConsilier local, prins la furat de varză

Consilier local, prins la furat de varză

Situaţie inedită în comuna doljeană Izvoare. Un consilier local din comună este cercetat într-un dosar de furt calificat, după ce ar fi furat de pe câmp, împreună cu mai multe persoane, 150 de kilograme de varză. Prejudiciul din acest dosar a fost stabilit la suma de… 150 de lei.

Un cititor GdS a sesizat faptul că un consilier local din comuna doljeană Izvoare este cercetat într-un dosar de furt calificat. Întrebaţi despre această situaţie, poliţiştii doljeni au explicat că furtul cu pricina a fost comis la jumătate lunii mai. Mai exact, cinci persoane au fost prinse furând varză de pe terenul unei femei din Galicea Mare. Oamenii legii au mai explicat că, cu această ocazie, a avut loc chiar şi o altercaţie.

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Galicea Mare au fost sesizaţi de un bărbat, de 34 de ani, cu privire la faptul că, în comuna Galicea Mare, a avut loc o altercaţie, ca urmare a comiterii unui furt. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, şi o femeie de 38 de ani, toţi din comuna Izvoare. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cele cinci persoane ar fi sustras 150 kg de varză, de pe un teren din extravilanul comunei Galicea Mare. Terenul aparţine unei femei de 30 de ani, din Galicea Mare. Prejudiciul a fost estimat la suma de 150 de lei. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Primarul condamnă fapta consilierului local

Ionel Voicu, primarul din Izvoare, a declarat pentru GdS că este la curent cu fapta consilierului. În opinia edilului, bărbatul ar fi trebuit să-şi dea demisia din Consiliul Local Izvoare.
„Pentru mine a fost o chestie ruşinoasă să fie prins de poliţie cu varză furată. A fost o pată şi pe obrazul Consiliului Local. Părerea mea este ca trebuia să îşi dea demisia. Nu înţeleg de ce a făcut acest lucru, pentru că are o situaţie materială bună. Nu se poate spune că a furat pentru că nu are“, a declarat primarul Voicu.
Poliţiştii doljeni mai spun că acest dosar este în lucru la Postul de Poliţie Izvoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS