13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncarcerat pentru o tâlhărie comisă în Italia

Încarcerat pentru o tâlhărie comisă în Italia

Polițiștii doljeni au depistat, miercuri, un bărbat de 41 de ani, din comuna Daneți, dat în urmărire de autoritățile italiene. Pe numele bărbatului fusese emis un mandat european de arestare pentru infracțiunea de tâlhărie. Aceasta este a doua persoană ridicată de polițiști în ultima perioadă pentru fapte cu violență comise în Italia.

Potrivit oamenilor legii, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis un mandat european de arestare.

”Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, în colaborare cu polițiști din cadrul Secţiei 12 Daneţi și cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Dolj, au depistat pe raza comunei Daneţi un bărbat de 41 de ani, din Daneţi. Pe numele bărbatului, autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală agravată”, au explicat oamenii legii. Bărbatul ar fi agresat o persoană pentru a-i fura banii. Fapta a fost comisă pe teritoriul Italiei. Doljeanul urmează să fie dus la Curtea de Apel Craiova pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Cinci ani de închisoare pentru o tâlhărie comisă în Italia

La sfârșitul lunii martie, anul acesta, polițiștii doljeni au depistat o femeie de 48 de ani, din Craiova, urmărită la nivel internațional. Femeia ar fi agresat o persoană în italia, căreia i-a furat un colier.

”Pe numele femeii a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și leziuni personale agravate, fapte prevăzute de Codul Penal italian. Astfel, în cursul anului 2010, în timp ce aceasta se afla într-un magazin din Italia, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, însușindu-şi colierul acesteia. Femeia a fost încarcerată de polițiști în penitenciar”, au precizat polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS