16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal în trafic, în comuna Unirea. Un bărbat a fost ucis

Scandal în trafic, în comuna Unirea. Un bărbat a fost ucis

UPDATE: Polițiștii doljeni au confirmat informațiile obținute de GdS. Oamenii legii spun că a fost ucis un bărbat de 57 de ani. În timpul scandalului, mai multe persoane au fost rănite.

”În noaptea de 22 iunie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat”, au precizat polițiștii doljeni.

Aceștia din urmă mai spun că altercaţia a pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri.

Știrea inițială:

Un scandal a avut loc azi-noapte, în comuna doljeană Unirea. potrivit primelor informații obținute de GdS, un grup de persoane a atacat un autoturism, în trafic. Atacatorii ar fi fost înarmați cu săbii și topoare. În urma scandalului, un bărbat a fost ucis, iar alte două persoane au fost rănite. Potrivit unui cititor GdS, atacatorii ar fi cunoscuți ca scandalagii. De altfel, pe numele lor există mai multe plângeri la postul de poliție din comună. O plângere ar fi fost depusă și de victimele atacului. Acesta ar fi și motivul atacului de azi-noapte.

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat că vor oferi mai multe informații în scurt timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS