19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă un gorjean decedat din cauza coronavirusului

Încă un gorjean decedat din cauza coronavirusului

Încă un gorjean a murit din cauza coronavirusului. Este vorba de un bărbat, de 78 de ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale (diabet zaharat și boală cronică renală). Decesul a fost înregistrat ieri.


În data de 22 iunie, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

  • 18 persoane în carantină instituționalizată ( nu au existat persoane intrate în carantină în ultimele 24 de ore; 3 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore);
  • 1873 persoane se află în autoizolare la domiciliu (503 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 225 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);
  • 202 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj), din care: 141 persoane vindecate și externate; 49 persoane (internate în spitale din județul Gorj), 3 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu) și 9 persoane decedate.
    Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, pe raza județului Gorj, se mai află încă trei angajați ai societății Aparegio. Până în momentul de față, cinci salariați ai acestei societăți au fost confirmați cu COVID-19.
    Aproximativ 50 de persoane, angajați ai Primăriei Târgu Jiu și ai societății Aparegio, se află în autoizolare, însă anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS