3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițiștii au descins în Braniște, la o expoziție de cai

Polițiștii au descins în Braniște, la o expoziție de cai

Mai multe echipaje de polițiști au intervenit, astăzi, în localiatea Braniște, la o expoziție de cai. Oamenii legii au stabilit că la acest eveniment au participat aproape 100 de persoane, fără respectarea regulilor de distanțare fizică.

”În cursul zilei de azi, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Bucovat au fost sesizati cu privire la faptul ca in extravilanul satului Braniște se afla mai multe persoane care tulbura linistea si ordinea publica. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Bucovat si totodata au fost direcționate mai multe echipaje de politie din cadrul Sectiilor 1-6 Politie Craiova, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale. La interventie au participat si politisti din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Dolj”, au precizat polițiștii doljeni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că expoziția de cai fusese organizată fără respectarea normelor privind organizarea unui eveniment în aer liber. Acesta este și motivul pentru care organizatorul a fost amendat.

”În comuna Podari, sat Braniște, pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o adunare, respectiv o expozitie de cabaline, la care participau aproximativ 70 – 80 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică. Polițiștii au identificat organizatorul adunarii in persoana unui bărbat, de 65 de ani, din Craiova. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona”, au mai explicat oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS