21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtac violent în trafic, în Craiovița Nouă

Atac violent în trafic, în Craiovița Nouă

-

Încă un scandal a avut loc în cartierul craiovean Craiovița Nouă, în apropierea supermarketului Kaufland. Incidentul a fost suprins de un craiovean, care a filmat ce s-a întâmplat. În imaginile video se observă cun un grup de persoane atacă cu bâtele alte persoane care se aflau în două autoturisme. Nu au lipsit nici tamponările între mașini.

Polițiștii doljeni spun că, în total, au fost avariate patru autoturisme.

”În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au fost sesizati cu privire la faptul că, în cartierul Craiovița Nouă, a avut loc o altercație între mai multe persoane.
Politiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercație, acestea fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
În timpul altercației au fost folosite obiecte contondente, fiind totodată provocate avarii unui număr de patru autoturisme.
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Încă un scadal în Craiovița Nouă

Un incident asemănător a avut loc în seara zilei de 2 iunie. Tot în Craiovița Nouă. Ulterior, polițiștii au reținut cinci craioveni implicați în scandal.

Cei cinci suspecți, cu vârste între 19 și 31 de ani, sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Se oprește căldură în Craiova

Se oprește căldură în Craiova. Termo Urban Craiova sistează...

ȘTIRI GdS