19.6 C
Craiova
joi, 21 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentAlertă cu bombă la Tribunalul București

Alertă cu bombă la Tribunalul București

Clădirea Tribunalului Bucureşti este verificată de specialiştii pirotehnişti după ce, vineri dimineaţă, a fost o ameninţare cu bombă.

Dimineaţă, în jurul orei 10,00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului Bucureşti că cineva a anunţat că în sediul instanţei este amplasat un dispozitiv exploziv, precizează Biroul de presă al DGPMB.

Clădirea Tribunalului București a fost evacuată

Clădirea Tribunalului București a fost evacuată după ce a fost primit un e-mail prin care se anunța că în sediul instanței a fost amplasată o bombă. Ședințele de judecată au fost întrerupte și toată lumea a ieșit din clădire.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Poliției Capitalei , în această dimineață, în jurul orei 10.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediului Tribunalului București, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituției este amplasat un dispozitiv cu potențial exploziv. La fața locului au fost aplicate măsurile din competență, devierea traficului rutier în zonă, delimitarea și interzicerea accesului în zonă. Persoanele din clădire au fost evacuate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cel puțin 30 de copii români, obligați să comită...

Cel puțin 30 de copii români, majoritatea cu vârste...

ȘTIRI GdS