5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru persoane ucise într-un taxi

Patru persoane ucise într-un taxi

Medicii craioveni nu au reușit să salveze viața celor două persoane rănite grav în accidentul produs duminică, pe strada Râului din Craiova. Este vorba de un copil de 7 ani și de străbunicul său, un bărbat de 84 de ani. În același accident au murit pe loc șoferul taxiului și mama copilului de 7 ani.

Accidentul în urma căruia și-au pirdut viața cele patru persoane a avut loc duminică, în jurul orei 13. Polițiștii au stabilit că șoferul unui taxi, un bărbat de 55 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe strada Râului.

”Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe strada Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Conducătorul taximetrului și o pasageră din taxi au decedat. Un minor de 7 ani și un bărbat, ambii din taxi, au fost transportați la spital”, au precizat polițiștii doljeni.

Accident cu patru persoane decedate

În urma impactului a decedat pe loc șoferul de 55 de ani, dar și o femeie de 39 de ani, din Craiova, pasageră în taxi. În taxi se afla și copilu femeii, în vârstă de 7 ani, dar și străbunicul copilului, un bărbat de 84 de ani. Cei doi au fost transportați în stare gravă la Spitalul de Urgență Craiova. Potrivit medicilor craioveni, cei doi au decedat duminică seara, din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS