27.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Accidentul de pe strada Râului, surprins de o cameră video

Accidentul de pe strada Râului, surprins de o cameră video

-

Accidentul în urma căruia două persoane au decedat a fost suprins de o cameră video amplasată la intersecția străzilor Râului și Câmpia Islaz. După primele cercetări, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un taximetrist. Acesta din urmă, dar și o pasageră din taxi, au murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență Craiova.

Potrivit polițiștilor doljeni, șoferul care a provocat accidentul a decedat pe loc. A murit și o femeie de 39 de ani, din Craiova, pasageră în taxi.

”Un bărbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe strada Câmpia Izlaz, la intersecția cu strada Râului nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului, care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova. Conducătorul taximetrului și o pasageră din taxi au decedat. Un minor de 7 ani și un bărbat, ambii din taxi, au fost transportați la spital”, au precizat polițiștii doljeni.

În imaginile suprinse de o cameră video se observă cum taximetristul oprește și acordă prioritate de trecere mai multor autoturisme. Când pătrunde în intersecție este lovit în plin de un BMW, care circula pe strada Râului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O mie de saci cu peturi, scoși din lacul...

Peste o mie de peturi și alte...

ȘTIRI GdS

O mie de saci cu peturi, scoși din lacul...

Peste o mie de peturi și alte deșeuri au fost scoși sâmbătă din lacul de acumulare de la Vădeni, din Târgu-Jiu.

Senatul amână legea privind carantina și izolarea

Senatorii amână o decizie în privința proiectului de lege privind carantina și izolarea, inițiat de guvern și adoptat cu modificări de deputați....

O femeie din Craiova, la un pas de moarte

Un bărbat de 76 de ani a murit după ce a fost lovit cu mașina de un tanar de 19 ani, din...

Bundesliga va debuta la jumătatea lunii septembrie

Noua ediţie a Bundesligii va debuta pe 18 septembrie 2020 şi se va încheia pe 22 mai 2021, potrivit calendarului publicat vineri...

MotoGP: A fost anulat Marele Premiu al Americilor

Marele Premiu al Americilor la MotoGP a fost anulat oficial. Anunțul a fost făcut vineri de către Federaţia Internaţională de Motociclism.

Orban: Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00.

Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00 dacă nu se respectă regulile de protecție sanitară, a declarat sâmbătă, premierul Ludovic Orban,...