17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat preventiv după ce și-a violat mama

Arestat preventiv după ce și-a violat mama

Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus, vineri, arestarea preventivă a unui bărbat de 34 de ani, din comuna Bresta. Bărbatul este acuzat că, băut fiind, și-a agresat și violat mama, în vârstă de 70 de ani.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, femeia de 70 de ani a fost agresată în noaptea de jois spre vineri. În urma cercetărilor s-a stabilit că autorul faptei este chiar fiul victimei.

”Polițiștii a fost sesizați în noaptea de 7/8 mai, cu privire la faptul că o femeie de 70 de ani, din localitate, a fost agresată fizic și violată. Cel în cauză a fost identificat de polițiști în persoana unui bărbat de 34 de ani, fiul victimei, care locuia la aceeași adresă. Acesta ar fi comis faptele respective în noaptea de 7 mai, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat polițiștii doljeni.

Arestat preventiv pentru viol

Vineri, bărbatul de 34 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Tot vineri, suspectul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea anchetatorilor și a dispus arestarea preventvă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi contestată de inculpat. Acesta din urmă este cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS