5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO firmă a donat 300 de combinezoane jandarmilor de la Gruparea Mobilă

O firmă a donat 300 de combinezoane jandarmilor de la Gruparea Mobilă

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a primit 300 de combinezoane de intervenție. Donația a fost făcută de un producător din Craiova.

”Suntem în permanență în slujba comunității și cea mai mare recompensă este aprecierea acesteia. De data aceasta, aprecierea a venit din partea unui producător local, care a donat unității noastre 300 de combinezoane de intervenție. Doamna director tehnic, M.M. a menționat faptul că această donare se realizează în contextul epidemiei de COVID-19. De asemenea, prin gestul său, dorește să arate respect și mulțumire față de instituțiile care sunt în prima linie,  în lupta împotriva răspândirii acestui virus”, au precizat jandarmii craioveni.

Combinezoanele vor fi folosite la intervenții

Jandarmii craioveni mai spun că vor folosi combinezoanele donate la intervenții. ”Menționăm că bunurile oferite cu titlul de “donație”, sunt necesare unității noastre pentru asigurarea efectivelor cu echipament și pentru executarea în condiții optime a misiunilor încredințate.

Ne bucură foarte tare acest gest, care ne îndreptățește șă le mulțumim din suflet celor care ne-au sprijinit și să-i asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura cetățenilor cele mai bune servicii”, au mai explicat jandarmii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS