17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentManagerul Spitalului Județean din Vrancea, săltat cu poliția din izolare și dus la Spitalul de Boli Infecțioase

Managerul Spitalului Județean din Vrancea, săltat cu poliția din izolare și dus la Spitalul de Boli Infecțioase

Managerul Spitalului Județean Focșani din județul Vrancea a fost dus cu poliția la Spitalul de Boli Infecțioase, deși medicul care îl diagnosticase cu coronavirus i-a recomadat să stea în izolare, informează stiripesurse.ro.

Scandalul a izbucnit după ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a acuzat că Constantin Mândrilă nu este de găsit și că se gândește să pună și această unitate medicală sub conducere militară.

„Nu m-am ascuns nicăieri. Eu joi am sunat la DSP după ce am fost declatat bolnav. M-am prezentat la Boli Infecțioase și medicul care m-a consultat mi-a spus că sunt un caz ușor și pot să mă tratez la domiciliu. Eu l-am notificat de vineri pe directorul medical al spitalului că mă mut la un domiciliu ales, ca să nu îmi infectez familia și că vom lucra prin corespondență.

Am notificat și DSP Vrancea și am și contract de deșeuri periculoase pentru adresa unde stau. Acum, Poliția așteaptă la ușă să mă ducă la Boli Infecțioase”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Focșani, potrivit sursei citate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS