20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Dosar penal pentru dezinfecția scărilor de bloc din Craiova

Dosar penal pentru dezinfecția scărilor de bloc din Craiova

Procurorii craioveni spun că au întocmit un dosar penal și anchetează cine este responsabil pentru dezinfecția cu Aldezin a scărilor de bloc din Craiova. Reamintim că, la Craiova, a izbucnit un adevărat scandal după ce s-a constatat că angajații de la Salubritate a dezinfectat scările de bloc cu o substanță de uz veterinar. DSP Dolj a avizat folosirea acestei substanțe, însă după începerea scandalului, a dispus amendarea SC Salubritate Craiova.

Acest dosar a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu.

”La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Din conţinutul actului de sesizare s-a reţinut că în data de 25.03.2020, funcţionari din cadrul Direcţiei de Sănătate Dolj, au eliberat acordul de utilizare a biocidului ALDEZIN societăţii Salubritate Craiova SA care a procedat la dezinfecţia a peste 500 a scări de bloc din municipiul Craiova. Ulterior, s-a constatat că produsul folosit este un biocid cu efect bactericid”, au precizat anchetatorii.

Gazeta de Sud a prezentat în mai multe rânduri acestă situație. Mai multe amănunte puteți găsi și în ediția de astăzi a GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...

Vâlcea: Prins circulând cu 174km/h

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, în acest weekend, pe drumurile de pe raza județului Vâlcea pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală....