20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Incendiu în Piața Veche. Două persoane rănite

Incendiu în Piața Veche. Două persoane rănite

Pompierii craioveni intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins Piața Veche din Craiova. Reprezentanții ISU Dolj spun că două persoane care se aflau într-o clădire au suferit arsuri.

”Incendiu Piața Veche din municipiul Craiova. Intervine Detașamentul 1 Pompieri Craiova cu două autospeciale. Incendiul este localizat, dar în interior se aflau două persoane care prezintă arsuri. Vor fi transportate la Spitalul de Urgență Craiova”, sunt primele date oferite de pompierii doljeni.

În toamna anului 2018, Piața Veche din Craiova fost mistuită de flăcări. Se pare că în clădirea distrusă în 2018 și-au găsit adăpost mai mulți oameni ai străzii. Doi dintre ei au fost răniți în urma incendiului izbucnit în acestă seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...