-1.7 C
Craiova
joi, 20 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentPoliţia face cercetări în cazul elevei dispărute de acasă de patru zile

Poliţia face cercetări în cazul elevei dispărute de acasă de patru zile

Procurorii din Maramureş fac cercetări pentru omor, în cazul unei eleve de 18 ani, care a dispărut de acasă de patru zile, în acest caz fiind date care duc spre suspiciunea că fata a fost victima unei infracţiuni contra vieţii.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, dispariţia fetei a fost sesizată de vineri, de către un părinte, care a anunţat Poliţia Baia Mare că tânăra, elevă de liceu, nu s-a întors acasă încă de joi seara.

A fost deschis sâmbătă un dosar penal pentru lipsire de libertate, iar duminică s-a dispus urmărirea penală faţă de un suspect.

Procurorii din Baia Mare au dispus, luni dimineaţa, extinderea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

„Din probele administrate până în prezent rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămată a fost victima unei infracţiuni contra vieţii comisă la data de 5 martie 2020”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Inamicii imunităţii (I): Stresul ne doboară, mişcarea ne face...

Corpul omenesc este un mecanism uimitor, care nu încetează...

ȘTIRI GdS