11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎn arest pentru un jaf la o sală de jocuri

În arest pentru un jaf la o sală de jocuri

Judecătorii craioveni au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un craiovean de 20 de ani, acuzat că a jefuit o sală de jocuri de noroc din cartierul Valea Roşie. Prejudiciul este de 8.000 de lei. Jaful a avut loc la începutul lunii octombrie 2019, iar inculpatul a fost arestat preventiv pe 5 decembrie.

Poliţiştii doljeni anunţau, pe 4 decembrie 2019, reţinerea unui craiovean de 20 de ani. Acesta a fost acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, după ce ar fi comis un jaf la o sală de jocuri de noroc din cartierul Valea Roşie. Jaful a avut loc în noaptea de 2 spre 3 octombrie, iar autorul a fost identificat două luni mai târziu.

„Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat un bărbat de 20 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Oamenii legii au stabilit faptul că acesta, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în jurul orei 00.30, ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Craiova. A ameninţat operatoarea, fără a exercita acte de violenţă asupra acesteia, şi a sustras suma de 8.000 de lei“, au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânărul a profitat de faptul că operatoarea era singură în sala de jocuri. Pentru a nu fi recunoscut, a purtat un hanorac cu glugă şi şi-a acoperit faţa cu o eşarfă. De asemenea, poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară la locuinţa craioveanului. De aici au ridicat bunuri folosite la săvârşirea faptei.

În arest pentru un jaf la o sală de jocuri

O zi mai târziu, pe 5 decembrie, craioveanul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Ulterior, pe 27 ianuarie, inculpatul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova, iar în prezent este în procedură de cameră preliminară.

La sfârşitul lunii februarie, inculpatul a formulat o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Pe 26 februarie, instanţa a respins cererea inculpatului. „Respinge cererea inculpatului Ciucure Sergiu de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu (…). Menţine măsura arestării preventive luate faţă de inculpatul Ciucure Sergiu“, se arată în hotărârea instanţei.

A urmat contestaţia, iar marţi, pe 3 martie, Tribunalul Dolj a respins acţiunea inculpatului. Hotărârea Tribunalului Dolj este definitivă, aşa că inculpatul va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS