Acasă Eveniment Sală de jocuri, jefuită de un craiovean de 20 de ani

Sală de jocuri, jefuită de un craiovean de 20 de ani

-

Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui craiovean de 20 de ani. Acesta este suspectat că a jefuit o sală de jocuri de noroc din cartierul Valea Roşie. Jaful a avut loc în urmă cu două luni, în noaptea de 2 spre 3 octombrie. Oamenii legii susţin că tânărul a reuşit să plece cu suma de 8.000 de lei.

„Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat un bărbat de 20 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Oamenii legii au stabilit faptul că acesta, în noaptea de 2/3 octombrie, în jurul orei 00.30, ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Craiova. A ameninţat operatoarea, fără a exercita acte de violenţă asupra acesteia, şi a sustras suma de 8.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânărul a profitat de faptul că operatoarea era singură în sala de jocuri. Pentru a nu fi recunoscut, a purtat un hanorac cu glugă şi şi-a acoperit faţa cu o eşarfă.

De asemea, poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară la locuinţa craioveanului. De aici au ridicat bunuri folosite la săvârşirea faptei. După audieri, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. A fost dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...