10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSală de jocuri, jefuită de un craiovean de 20 de ani

Sală de jocuri, jefuită de un craiovean de 20 de ani

Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui craiovean de 20 de ani. Acesta este suspectat că a jefuit o sală de jocuri de noroc din cartierul Valea Roşie. Jaful a avut loc în urmă cu două luni, în noaptea de 2 spre 3 octombrie. Oamenii legii susţin că tânărul a reuşit să plece cu suma de 8.000 de lei.

„Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat un bărbat de 20 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Oamenii legii au stabilit faptul că acesta, în noaptea de 2/3 octombrie, în jurul orei 00.30, ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Craiova. A ameninţat operatoarea, fără a exercita acte de violenţă asupra acesteia, şi a sustras suma de 8.000 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânărul a profitat de faptul că operatoarea era singură în sala de jocuri. Pentru a nu fi recunoscut, a purtat un hanorac cu glugă şi şi-a acoperit faţa cu o eşarfă.

De asemea, poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară la locuinţa craioveanului. De aici au ridicat bunuri folosite la săvârşirea faptei. După audieri, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. A fost dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS