17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUna dintre victimele accidentului mortal de la Balș, cunoscut consumator de droguri

Una dintre victimele accidentului mortal de la Balș, cunoscut consumator de droguri

Polițiștii au reușit cu greu, la ore bune de la producerea accidentului rutier, noaptea trecută, la Balș, să identifice toate victimele cumplitului accident în care toți cei patru tineri care se aflau într-un autoturism Dacia Logan au decedat.

Una dintre victime este Vasile Pădurețu, un cunoscut consumator de droguri, cercetat și condamnat în trecut, alături de fiul unui procuror din Olt, pentru trafic și consum de stupefiante, și „pe cont propriu“ pentru ultraj. Acesta era pasager în Logan-ul care noaptea trecută a intrat frontal într-un tir, după ce șoferul autoturismului, un băiat de 24 ani, a pierdut controlul asupra volanului.

Pe scaunul din dreapta se afla prietena șoferuluiu, iar în spate alți doi tineri, unul dintre ei fiind Pădurețu.

„Ieri noapte, în jurul orei 1.00, pe Drumul Național 65, în afara orașului Bals, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața.

În urma cercetărilor la locul producerii accidentului, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că un bărbat, 24 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus din sens opus, de un bărbat, de 58 de ani din Balș“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS