Acasă Eveniment Accident spectaculos pe strada Râului

Accident spectaculos pe strada Râului

-

Un şofer de 19 ani a făcut prăpăd, azi-noapte, pe strada Râului din Craiova. Potrivit oamenilor legii, şoferul a pierdut control direcţiei şi a lovit un gard şi un stâlp de beton. După aceea, maşina scăpată de sub control s-a răsturnat. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului.

„Este vorba de un tânăr de 19 ani, din Filiasi, care nu ar fi adaptat viteza de deplasare. A lovit gardul unei gospodării şi un stâlp, iar apoi s-a răsturnat. Nici o persoană nu s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În autoturismul condus de şoferul de 19 ani se mai aflau doi tineri, care au scăpat cu câteva zgârieturi. Polițiștii doljeni mai spun că şoferul a fost sancţionat cu o amendă de 870 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.