10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Fata viceprimarului comunei Poboru a decedat într-un accident

Olt: Fata viceprimarului comunei Poboru a decedat într-un accident

Fata viceprimarului comunei Poboru a decedat într-un accident care a avut loc în Argeş.
Accidentul rutier în urma căruia o tânără a murit și alte trei persoane au fost rănite s-a produs vineri-dimineață, 24 ianuarie 2020, în județul Argeș. Victima decedată este fata viceprimarului comunei oltene Poboru.

Accident


Mircea Predica, viceprimarul comunei Poboru, a aflat cumplita veste chiar de la șeful său din primărie, primarul Iulian Bărăscu.„Eu a trebuit să-i spun. M-au sunat cei de la Info Trafic și mi-au spus, iar eu a trebuit să-i transmit. La început i-am spus că a avut loc un accident și că să meargă să vadă la ce spital e dusă. A plecat, nu putea să treacă, era aglomerație, m-a sunat și atunci i-am spus că trebuie să fie tare, că fata… Nu vă dați seama prin ce trece!“, a declarat primarul Iulian Bărăscu.

Accident în Argeş

Tânăra venea acasă de la Piteşti

Anișoara Andreea Predica avea 30 de ani și lucra în Pitești, oraș în care locuia cu chirie. Fata a absolvit liceul în Pitești și tot aici a făcut și facultatea. Stabilise împreună cu părinții să vină acasă, pentru că împreună aveau planificat să plece în București, unde tânăra era programată pentru o intervenție chirurgicală.

Fata le-ar fi spus părinților, iniţial, că va veni cu un microbuz, a mai spus primarul Iulian Bărăscu. A ales, în schimb, să urce în mașina unui bărbat de 37 ani, din Scornicești, localitatea vecină cu Poboru. Se pare că tânărul era chiar prietenul fetei, de puțină vreme. Într-o curbă, în localitatea Lunca Corbului din Argeș, bărbatul s-a angajat într-o depășire riscantă, producând un cumplit accident. Tot din informațiile oferite de primarul comunei Poboru șoferul vinovat de accident ar fi scăpat nevătămat.Familia fetei se pregătește de înmormântare, care, cel mai probabil, va avea loc duminică. Viceprimarul Mircea Predica mai are un băiat, stabilit în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS