21.4 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Constanța: Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul școlii

Constanța: Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul școlii

Un elev în vârstă de 12 ani, al Liceului „George Călinescu” din Constanța, a încercat să se sincucidă în această dimineață, aruncându-se de la etajul al doilea al școlii.

„Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Călinescu Constanța s-a aruncat de la o fereastra de pe holul instituției (etaj 2) în această dimineaţă”, a spus Marinela Mrejeru, reprezentant al instituției.
Reprezentanților ISU Constanța anunță că acesta a fost preluat conștient și transportat la spital cu multiple traumatisme.
Momentan nu se știe cum s-a produs incidentul, la nivelul liceului fiind declanșată o anchetă, potrivit www.ct100.ro.

Poliţiştii spun, după primele cercetări, că băiatul în vârstă de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, declară reprezentanții Poliției Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

550 de milioane de euro din fondurile politicii de...

Comisia Europeană a aprobat modificarea programului operațional...

ȘTIRI GdS

Biciclist accidentat pe strada Fraţii Goleşti

Un biciclist de 40 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a fost accidentat de un autoturism şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Autoutilitară lovită de tramvai, pe bulevardul Decebal

Poliţiştii spun că bărbatul de 59 de ani, care conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei şi a fost acroşat de un tramvai.

Dosare penale în ziua alegerilor locale

Poliţiştii doljeni au întocmit, ieri, mai multe dosare penale pentru coruperea alegătorilor, violarea confidenţialităţii votului sau lovire.

O femeie din Maglavit a venit la vot deși...

În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați cu privire la faptul că, la o...

La Botoşani, un bărbat este cercetat penal după ce...

Un bărbat, de 79 de ani, din Botoşani este cercetat penal după ce a votat de două ori la alegerile locale de...

Un elicopter a fost deturnat pentru a fi folosit...

Patru indivizi au fost arestaţi de poliţia belgiană după ce au deturnat un elicopter şi l-au forţat pe pilot să zboare în...