Acasă Eveniment Constanța: Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul școlii

Constanța: Un elev de 12 ani s-a aruncat de la etajul școlii

-

Un elev în vârstă de 12 ani, al Liceului „George Călinescu” din Constanța, a încercat să se sincucidă în această dimineață, aruncându-se de la etajul al doilea al școlii.

„Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Călinescu Constanța s-a aruncat de la o fereastra de pe holul instituției (etaj 2) în această dimineaţă”, a spus Marinela Mrejeru, reprezentant al instituției.
Reprezentanților ISU Constanța anunță că acesta a fost preluat conștient și transportat la spital cu multiple traumatisme.
Momentan nu se știe cum s-a produs incidentul, la nivelul liceului fiind declanșată o anchetă, potrivit www.ct100.ro.

Poliţiştii spun, după primele cercetări, că băiatul în vârstă de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, declară reprezentanții Poliției Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....